Opinie

Telekom România și RCS-RDS sunt singurele companii din țara noastră ce pot oferi integrat serviciile de telefonie mobilă, telefonie fixă, internet fix și televiziune. Orange nu are internet fix, Vodafone nu dispune de internet fix și partea de TV, UPC-ului îi lipsește telefonia mobilă.

A. Telekom România 

Telekom-web-1

91 lei pe lună /  20.09 euro = Mobil Nelimitat S + Televiziune S + Internet M + Voce S;

Mobil Nelimitat S – nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele Telekom România, 150 de minute naționale și internaționale către fix, 150 MB trafic de date, trafic nelimitat în aplicațiile Joyn și Telekom TV;

Televiziune S – până la 81 de canale, Telekom TV pe web și mobil, 2 canale HD;

Internet M – până la 20 Mbps pentru download, router wireless inclus;

Voce S – nelimitat pentru minutele consumate în rețele naționale fixe și în Telekom România, dar în afara orelor de vârf + 100 minute incluse în rețelele naționale fixe și mobile + telefon fără fir. Informațiile sunt luate din broșura oferită la evenimentul de lansare.

B. RCS-RDS

RCS-RDS-web-1

101.48 lei cu Digi Tel și 96 lei pe lună fără Digi Tel = Digi Mobil Optim Nelimitat + Televiziune Digital + Fiberlink 500;

Digi Mobil Optim Nelimitat – 5 euro dacă ești abonat a 2 servicii RCS-RDS, 7 euro dacă folosești un singur serviciu RCS-RDS, 10 euro dacă nu ai internet fix sau cablu TV de la RCS-RDS. Am mers pe o ofertă integrată (cablu TV + internet fix, de aceea abonamentul Digi l-am pontat cu 5 euro pe lună). Include convorbiri nelimitate la nivel național și internațional în Uniunea Europeană, SUA, Canada și China, 5 GB trafic de date la viteze de până la 21.6 Mbps.

Televiziune Digital – până la 100 canale TV, 20 de canale în format HD;

Fiberlink 500 – viteze în download de până la 500 Mbps, acces gratuit la Digi Online, 20 de GB în Digi Storage;

Digi Tel – 1.24 euro pe lună și primești convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă a Digi, 100 minute incluse către rețele naționale fixe.

Comentariile mele sunt inutile.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.