Accesorii inteligente

Smartphone-urile au devenit camere foto și video ad-hoc, este mereu la îndemână și o parte dintre noi ne dorim mai mult. Unele au stabilizare pe video, dar nu se compară cu gimbal dedicat. Mă rog, dacă nu ai brațe de oțel fără niciun pic de tremurat în degete. 

Cel mai cunoscut gimbal stabilizator este de la DJI și costă 1450 lei pe la F64. Totuși, companiile chinezești au realizat potențialul și aduc astfel de gadgeturi de la prețuri insignifiante. Unele chinezării au preț ceva mai ridicat și promit mult. Așa este și cazul FeiyuTech Vimble.

Costă 139 dolari, iar cu codul LSRFYCSM coboară la 109 dolari / aprox. 425 lei. Cu TVA ajunge la 505 lei. Sunt o sumedenie de clipuri de tip unboxing și review pentru Feiyu Vimble C.

Material filmat cu gimbalul din link:

Se conectează la orice smartphone, dar și la camerele GoPro. Bateria încorporată dispune de 2200 mAh și se încarcă pe microUSB, cântărește 420 de gr. Are aplicație dedicată pentru iOS și Android. Conexiunea dintre smartphone și gimbal se face prin bluetooth.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.