Apple

Avem ceva ce trebuie neapărat să vezi.  Şi să atingi.” au scris cei de la Apple pe invitaţia trimisă jurnaliştilor americani. iPad 3/HD va fi prezentată astăzi într-o reuniune extraordinară în San Francisco, începând cu ora 20, ora României.

iPad a cucerit încă de la primul model piaţa din Statele Unite ale Americii şi Canada, iar apoi uşor, uşor şi ţările europene şi asiatice au fost acaparate de această tabletă numită de mulţi ca fiind una revoluţionară. De exemplu, astăzi 1 din 5 canadieni deţin o tabletă iPad.

  • Dar ce se aşteaptă astăzi de la noul model iPad?

Multă lume speră să vadă un iPad cu display (cu tehnologia Retina Display) mai mare, deşi personal nu cred că vom avea aşa ceva, deoarece display-ul de 9,7 inch este caracteristic companiei din Cupertino. De asemenea, se aşteaptă ca Apple să introducă un procesor quad-core şi o memorie RAM de 1 GB. Nu cred că poate lipsi asistentul virtual SIRI, tehnologiile 4G, NFC şi o cameră mult mai bună (cel puţin de 8 megapixeli), deoarece cea de pe iPad 2 a lăsat de dorit la mai toate capitolele. Se zvoneşte că noua tabletă va apărea şi într-o formulă cu 128 GB memorie internă, lucru realizabil, dar care va ridica destul de mult preţul.

În principiu, cam acestea sunt cele mai importante schimbări pe care sperăm să le vedem la noua tabletă a celor de la Apple. Deseara vom vedea dacă acestea sunt sau nu prezente pe iPad 3/HD.

VIA techradar.com