BMW i si Vector Watch Accesorii inteligente

Întrebarea din titlu poate avea două răspunsuri. Fie BMW i construiește un automobil cu influențe de design de la gama de smartwatch-uri Vector, fie invers. Probabil v-ați dat deja seama că-i vorba despre cea de-a doua variantă.

Este mult mai simplu să produci o serie de ceasuri cu câteva elemente stilistice ce fac trimitere la gama i de la BMW. Însă asta nu înseamnă că produsul rezultat nu este unul exclusivist.

Vor fi doar 150 de unități Vector Watch Luna BMW i Limited Edition, așa că dacă chiar vă doriți unul puteți deja plasa o precomandă la eMAG sau la Orange. Prețul nu este cu mult mai mare față de versiunile mai scumpe de Vector Watch.

Ce aduce în plus ediția limitată Vector Watch BMW i:

vector-watch-bmw-i-limited-edition-1

  • carcasă de culoare negru mat;
  • cureaua ceasului este ştanţată cu logoul BMW i şi este realizată din aceeași piele folosită exclusiv pentru modele BMW i. Pielea se remarcă prin faptul că este tratată cu un extras natural din frunze de măslin, eliminând utilizarea de substanţe chimice;
  • numărul fiecărui exemplar este gravat pe lateralul carcasei;
  • două fețe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8 disponibile exclusiv pentru această ediție.

În rest, toate atuurile descoperite de Emil Dragotă în review-ul lui Vector Watch se regăsesc și pe ediția limitată BMW i.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.