Smartphone

ASUS va prezenta oficial al doilea smartphone din seria Padfone. Evenimentul are loc și în Europa, la Milano în Italia. Totuși, speficațiile hardware și o serie de imagini au și ajuns pe web cu câteva zile înainte de evenimentul companiei taiwaneze: 

– display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor quad-core Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– LTE / 4G, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 13 Megapixeli cu LED flash.

Mai rămâne să aflăm detaliile vis-a-vis de Padfone Station, capacitatea bateriei atât la tablet cât mai ales la smartphone, alte chestii de detaliu. În câteva ore se va ridica vălul de pe Padfone 2.

Estimez că prețul va rămâne pe la 3300 – 3400 lei.

Update:  Au apărut și alte informații: display-ul de 4.7 inch va include tehnologia IPS+,   64 GB spațiu de stocare și fără microSD slot – nici nu mai era nevoie, camera foto de 13 Megapixeli / senzor CCD preluat de la Sony. Tableta ASUS Padfone Station are 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli și baterie de 5000 mAh. Via: Tablet-News.com

Sursa: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.