Smartphone

Se spune că lansarea ar avea loc pe 19 februarie și debutul în magazine de la începutul lui martie 2013. Specificațiile sale ar aduce un display Super LCD2 de 4.7 inch cu rezoluție 1080p, procesor quad-core la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean și Sense UI 5.0, cameră foto de 13 Megapixeli, cameră frontală de 2 Megapixeli, ambele înregistrează la 1080p, tehnologie Beats Audio, baterie de 2300 mAh.

Va fi interesant de văzut ce procesor au ales să implementeze, bănuiesc că un Qualcomm mai nou decât S4 Pro la 1.5 GHz. Mi-aș fi dorit să văd o baterie mai mare, mă bucur că nu au trecut pe un display de 5 inch.

Peter Chou ocupă poziția de CEO al HTC și la o întrunire a companiei a lăsat să se înțeleagă că numele viitorului vârf de gamă al companiei va fi HTC M7.

Sursa: Nexttv.com.tw

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.