Smartphone

Primele informații legate de Allview P6 se rezumau la o imagine ajunsă pe web la lab501.ro. Între timp a sosit și un comunicat de presă care confirmă iminenta lansare a unui telefon de top de către brandul românesc deținut de Visual Fan.

Din comunicatul de presă se înțelege clar că:

– va fi poziționat ca un smartphone business, un telefon cu specificații de top;

– dispune de funcția dual-sim ca toate telefoanele Allview lansate în ultima decadă;

– display-ul va fi de tip Super AMOLED HD  cu 320 dpi – vedeți că este specificată tehnologia Super AMOLED dezvoltată de Samsung cât și rezoluția de 1280×720 pixeli, 320 dpi ar însemna un display de 4.6 inch, dar oricum diagonala ecranului se va situa între 4.5 – 4.8 inch;

– s-a specificat că va fi un telefon super-slim, bănuiesc că va coborî sub 10 mm.

Restul specificațiilor sunt necunoscute, dar cu siguranță nu vor fi sub Allview P5 AllDro ce aduce un procesor dual-core Mediatek la 1 GHz. Din imaginea cu prototipul P6 se observă că lipsesc butoanele capacitive, integrate în display și în meniul sistemului de operare, butoane touch ca la Samsung Galaxy Nexus.

M-aș hazarda să estimez și un preț maxim – 1500 lei. Vă ținem la curent imediat ce aflăm mai multe informații.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.