Telefoane Mobile

Primele informații legate de Allview P6 se rezumau la o imagine ajunsă pe web la lab501.ro. Între timp a sosit și un comunicat de presă care confirmă iminenta lansare a unui telefon de top de către brandul românesc deținut de Visual Fan.

Din comunicatul de presă se înțelege clar că:

– va fi poziționat ca un smartphone business, un telefon cu specificații de top;

– dispune de funcția dual-sim ca toate telefoanele Allview lansate în ultima decadă;

– display-ul va fi de tip Super AMOLED HD  cu 320 dpi – vedeți că este specificată tehnologia Super AMOLED dezvoltată de Samsung cât și rezoluția de 1280×720 pixeli, 320 dpi ar însemna un display de 4.6 inch, dar oricum diagonala ecranului se va situa între 4.5 – 4.8 inch;

– s-a specificat că va fi un telefon super-slim, bănuiesc că va coborî sub 10 mm.

Restul specificațiilor sunt necunoscute, dar cu siguranță nu vor fi sub Allview P5 AllDro ce aduce un procesor dual-core Mediatek la 1 GHz. Din imaginea cu prototipul P6 se observă că lipsesc butoanele capacitive, integrate în display și în meniul sistemului de operare, butoane touch ca la Samsung Galaxy Nexus.

M-aș hazarda să estimez și un preț maxim – 1500 lei. Vă ținem la curent imediat ce aflăm mai multe informații.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.