Retelistica

Alături de noul portofoliu de abonamente au fost oferite informații privind servicii noi ce operatorul telecom ni le-a pregătit pentru viitorul apropiat. 

1. Apelare vocală prin Wi-Fi;

Să zicem că te afli într-o zonă fără semnal, nici măcar la nivel de 2G, dar ai conexiune la internet prin Wi-Fi. Orange permite apelarea vocală prin intermediul conexiunii Wi-Fi, prima dată la nivel național din noiembrie 2015, iar pe viitor va permite un astfel de apel și în roaming.

Tehnologia ce permite apelarea vocală în acest mod se numește WoWiFi.

2. Orice smartphone 4G primește o baterie externă Power Up în mod gratuit & un element inedit;

Elementul inedit este că poți înlocui bateria Power Up când s-a descărcat cu una din magazin, fără vreun cost suplimentar. Să zicem că ești în oraș cu telefonul și bateria, remarci că PowerUp s-a descărcat, iar telefonul se află în zona roșie, ai un shop Orange prin față, lași Power Up-ul descărcat și îți iei altul încărcat la 100%.

3. Puncte de fidelizare și pentru acțiunile din spațiul digital;

La aniversare se oferă reduceri la accesorii în magazinul online, posibilitatea de a alege un bonus preferat: minute naționale, internet sau roaming. Se dau puncte de fidelizare pentru plata online a facturii, reîncărcarea unui cont PrePay, comenzile din magazinul online.

4. Apelare 4G prin VoLTE;

Samsung GALAXY S6 și GALAXY S6 Edge sunt primele două telefoane pe care Orange aduce apelare în rețeaua 4G prin VoLTE / din 14 septembrie. Presupun că pe viitor urmează a extinde disponibilitatea și spre alte terminale.

Apel VoLTE = apelare de până la 5 ori mai rapidă, calitate HD Voice, date și voce în mod concomitent la calitate 4G.

4G la Orange = 96% din populația urbană, 70% la nivel național, 4200 de localități. În următorii 3 ani se pregătesc a investi 500 de milioane euro la nivel de infrastructură.

5. Al doilea Orange Shop urmează a fi deschis în Băneasa Shopping City;

Primul smart shop Orange a fost la Cluj-Napoca. Al doilea merge în aceleași linii, mai multe informații despre liniile directoare ale magazinelor inteligente Orange într-un articol dedicat.

6. Noi telefoane și tablete în portofoliul Orange;

Orange Klif – cel mai ieftin smartphone de la Orange, gratuit cu cel mai mic abonament prin Buy Back la Orange Me 8 / 8 euro pe lună. Este un smartphone cu Firefox OS, probabil un Alcatel OneTouch Pixi 3 deghizat.

Orange Dive 30 – cel mai ieftin smartphone 4G de la Orange, 0 euro prin Buy Back la Orange Me 14;

Orange Dive 70 – smartphone 4G cu display de 5 inch, gratuit la Buy Bacj prin Orange Me 20;

Lenovo Tab 2 A8-50 – oferită în mod gratuit cu Orange Net 15.

Tag-uri: 4Gorange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.