Telefoane Mobile

Ultimele articole legate de Black Friday 2016 au adus și multe comentarii legate de promoțiile false, de practica prin care prețurile sunt umflate înainte de sezonul reducerilor ca să iasă un marketing cât mai agresiv pentru consumatorul neinformat.

Un cititor a venit cu un exemplu concret de la Altex: LG Nexus 5X de 16 GB afișat la 2299 lei. Nu m-aș mira să-l vedem listat în Black Friday-ul de 1 lună pe la 1000 – 1100 – 1200 lei cu mențiunea – reducere de peste 50%.

lg-nexus-5x-altex

M-am uitat de curiozitate pe un comparator de prețuri și sunt foarte puține magazine online autohtone ce îl listează la peste 1500 lei, niciunul la peste 2000 lei. LG Nexus 5x este un smartphone de urmărit, mai ales dacă coboară sub pragul a 1000 de lei.

Niciodată nu strică un plus de atenție, urmăriți gadgeturile care vă interesează ca să achiziționați în cunoștință de cauză, să faceți o alegere cu adevărat inspirată.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.