Smartphone

Seria Xiaomi 13 a fost lansată în Europa în cadrul MWC Barcelona 2023, iar în prezent este formată din tre modele: Xiaomi 13 Lite, 13 şi 13 Pro. Pentru primele două avem hands-on-uri chiar din Barcelona, în timp ce pentru cel din urmă puteţi găsi la noi pe site un review detaliat.

Producătorul chinez intenţionează să aducă un nou membru, iar înmulţirea informaţiilor din ultima perioadă par a transmite că lansarea acestuia este iminentă (cel puţin pentru piaţa chineză). Vorbim despre Xiaomi 13 Ultra, flagship-ul flagship-urilor, distrugătorul de Samsung-uri (neah, glumeam 😁😁😁 ).

Şi totuşi, iată ce ştim până acum că va avea Xiaomi 13 Ultra:

  • display curbat AMOLED E6 cu rezoluţie 2K şi rată de refresh la 144Hz;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 realizat pe 4nm cu Adreno 740 GPU;
  • cameră foto cvadruplă cu senzor wide Sony IMX989 de 1 inch, optică Leica şi stabilizare gimbal;
  • încărcare rapidă pe fir la 90W.

Comparativ cu Xiaomi 12S Ultra, device-ul al cărui urmaş se vrea a fi Xiaomi 13 Ultra, cel din urmă va ajunge şi la nivel global (zvonurile actuale susţin că această disponibilitate se va face din luna mai).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.