Telefoane Mobile

Când vorbim de telefoane în top în România ne referim la Samsung GALAXY S5, LG G3, Samsung GALAXY Note 4, HTC One M8, iPhone 6 etc. Lista este lungă și mare parte dintre voi o cunoașteți.

În China sunt alte telefoane ce atrag atenția și se comercializează în ritm alert. Xiaomi este performerul cel mai cunoscut. Mai sunt și alte mărci cu conotație exotică. Toate modelele prezentate mai jos atrag prin raportul preț / specificații. Xiaomi Mi-4 a primit chiar o actualizare de preț și varianta de bază cu 16 GB spațiu de stocare coboară sub pragul a 300 de dolari pe meleagurile asiatice.

xiaomi-mi4-e

Xiaomi Mi-4 – viitor hit de vânzări în China;

Xiaomi Mi-4 vs Meizu MX4 vs Oppo Find 7 vs IUNI U3 – comparativ de date hardware;

Xiaomi-Mi-4-Meizu-MX4-Oppo-Find-7-IUNI-U3

Oppo Find 7 pare a fi rupt din alt film și aici mă refer la prețul său. Observați că IUNI U3 ce are cam același date hardware costă cu peste 200 de dolari mai puțin. Oppo este un brand care dorește să atragă prin design + funcțiile software și nu își propune să uimească prin raportul preț / specificații.

meizu-mx4-01

Meizu MX4 – încorporează o soluție MediaTek de ultimă generație;

Lupta se dă mai degrabă între Xiaomi Mi-4, Meizu MX4 și IUNI U3. Se zvonește că Xiaomi urmează să poziționeze Mi-4 la 295 dolari spre a-l face mai ieftin decât Meizu MX4 sau IUNI U3.

Oppo-Find-7

Oppo Find 7 – destul de scump, concurent al smartphone-urilor A-list din acest punct de vedere;

IUNI U3 este un brand mult mai puțin cunoscut, dar poate fi considerat un fel de copie a Xiaomi. Și ei modific Android-ul în mod intensiv, mai multe detalii în review-urile celor care au testat device-ul. Sunt și câteva materiale video. Cred că sunt suficiente informații că să vă formați o impresie. La prima vedere eu aș spune că merită prețul investit.

IUNI-U3

IUNI U3 – nou venit ce promite mult;

Xiaomi Mi-4 s-ar putea să-l vedem și în țara noastră prin oferta QuickMobile, eMAG etc. Meizu MX4 cred că va avea aceeași soartă, doar că prețurile vor fi ceva mai mari.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.