Smartphone

Am ghicit specificațiile lui Allview X1 Soul și am emis o ipoteză legată de viitoarea tabletă cu procesor Intel. Gionee Elife E3 s-a transformat în Allview V1 Viper, Elife E6 în Allview X1 Soul și nu m-aș mira dacă în viitorul apropiat vom regăsi și un Gionee Elife E5 metamorfozat într-un telefon al brandului local.

Să fie clar. Nu reproșez nimic celor de la Allview. Au un model de business regăsit la zeci sau sute de alte companii din Europa, Asia, America. Și-au stabilit relații de lungă durată cu companii din China care produc celebrele ODM-uri / Original Design Manufacturer. Gionee are același furnizor ca și Allview, de aici similtudinea între produsele lansate.

Specificații pentru Gionee Elife E5 / viitor smartphone Allview cu design ce amintește de iPhone 5C:

– display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 5 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 135 gr. și 6.85 mm grosime.

Nu v-aș fi scris de Elife E2 dacă nu aș avea o informație cât de mică în acest sens. Peste câteva zile vom afla mai multe detalii legate de tableta Allview cu procesor Intel: confirmarea specificațiilor, preț, disponibilitate.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.