Smartphone

OnePlus își lansează noul flagship pe 14 mai. Totuși, aș spune că avem ultima strigare pentru OnePlus 6T pe site-ul oficial ce livrează și în România.

Modelul cu 6 GB RAM și 128 GB stocare la 549 euro este listat cu mențiunea Out of stock și cred că sunt șanse mici să mai fie adus aici, îl găsiți în shop-urile locale.

OnePlus 6T Mirror Black sau Midnight Black cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 579 euro;

OnePlus 6T Midnight Black cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 629 euro. 

Recenzia completă pentru OnePlus 6T o găsiți aici.

Aici găsiți un link de referral cu 20 euro ce pot fi utilizați pe accesorii la pachet cu achiziția unui smartphone OnePlus.

Apropo, OnePlus 7 va porni ca preț de la 599 euro ( procesor Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB RAM și 128 GB stocare, procesor Qualcomm Snapdragon 855, cameră foto duală cu senzor de 48 Megapixeli + 5 Megapixeli pentru adâncimea de câmp). În rest, este similar cu OnePlus 6T ca design, rezoluție a ecranului, capacitate a acumulatorului etc. OnePlus 7 Pro are mai multe elemente inedite, ce-l evidențiază în această maree de smartphone-uri Android premium.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.