Smartphone

Una dintre cauzele cele mai frecvente pentru care un smartphone ajunge în service este reprezentată de distrugerea display-ului. Mă rog, aș putea spune că implică și una dintre cele mai costisitoare reparații. 

Totuși, bucureșteni au o soluție la îndemână denumită Profix Service, iar articolul de față nu este un advertorial ci mai degrabă o recomandare prietenoasă. Am avut un amic care s-a întâmplat să aibă un iPhone 6 Plus cu ecranul spart, iar prin Profix Service a scăpat mult mai ieftin, iar telefonul funcționează impecabil și acum, la câteva luni distanță.

Mai multe detalii legate de Profix pe site-ul dedicat, dar și pe pagina de Facebook.

Pe pagina lor de FB văd că promovează o ofertă în care înlocuirea sticlei la iPhone 6 costă 258 lei ( înlocuirea propriu-zisă + manoperă). Prețurile bune vin din faptul că nu îți înlocuiesc display-ul ca atare ci doar sticla ce-l protejează, iar tehnologia pe care o folosesc + aparatura din dotare sunt de ultimă generație. Multe service-uri te obligă să schimbi display-ul ca atare, dar Profix este specializat în a recondiționa display-ul și a-l aduce la starea inițială.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.