Kaspersky Security Scan Software

Kaspersky Lab ne anunță că au lansat cea mai nouă versiune a programului Kaspersky Security Scan, disponibil gratuit pentru Windows. Scannerul detectează atât software-ul periculos cât și setările sistemului de operare care expun dispozitivul la vulnerabilități.

Iată câteva date culese de Kaspersky Security Scan în primul trimestru din 2015:

– 19% dintre dispozitivele nu aveau instalată și o soluție de securitate;

– aproximativ 18% dintre dispozitivele scanate conțineau fișiere malware;

– pe 40% dintre computere au fost identificate și alte vulnerabilități, precum procese blocate sau fișiere ascunse.

Kaspersky Security Scan nu este un antivirus, ci doar un software ce scanează sistemul vostru, după care vă arată problemele găsite și propune soluții pentru rezolvarea lor. Îl puteți descărca gratuit de aici. Fișierul măsoară 68.5 MB și durează câteva momente să-l instalați.

L-am folosit și eu și puteți vedea rezultatele, dar și capturi de ecran din timpul instalării în galeria de mai jos. În timpul instalării puteți să optați pentru posibilitatea de a testa gratuit Kaspersky Internet Security 2015 pentru o perioadă de 30 de zile.

Categorii: softwarewindows

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.