Opinie

O aveți în captura de ecran, de mai sus. Aș spune că este stocul limitat pe care nimeni nu ar trebui să-l epuizeze.

Nokia Lumia 920 în oferta unui operator telecom la prețul de…, 2089 lei fără semnarea unui contract. Mi-aș dori să nu mai văd astfel de promoții, cu ghilimelele de rigoare. Mai ales când pretinzi că-ți respecți clientela și nu încerci a beneficia de credulitatea unora dintre ei.

În oferta altor magazine online găsiți Nokia Lumia 920 la jumătate de preț, dar nu se merită să mai cumperi un smartphone de acest fel când Microsoft Lumia 535 la 5 – 600 lei oferă o experiență de utilizare superioară.

Mi-aș permite să fac o recomandare pentru respectivul shop de operator telecom. Să introducă și Noutăți în selecția smartphone-urilor. Așa aș fi scutit de a parcurge oferte precum cea de mai sus.

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.