Magazinele online chinezești vin cu prețuri din ce în ce mai atractive la key-urile de Windows 10, Office 2016 și Office 2019.

GoDeal24 au redus prețurile în luna cadourilor, iar laptopul sau desktop PC-ul tău pot trece pe cel mai nou software de la Microsoft la costuri de-a dreptul imbatabaile.

Nu vă trebuie niciun cod spre a prinde Windows 10 la 27 lei*.

Prin codul SGO50 se obține o reducere de 50%:

Prin codul SGO62 se ajunge la o reducere de 62% âla pachetele ce combină un key de Windows 10 și altul de Office 2019 sau 2016:

Alte oferte cu preț redus cu 55% prin SGO55:

Plățile sunt recomandate a fi efectuate prin PayPal pentru un plus de siguranță, iar instalarea de la zero. Cert este că avem cele mai bune prețuri de până acum, cel puțin la ce se comercializează prin shop-urile online chinezești.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.