Accesorii inteligente

Orange rulează tot felul de promoții în secțiunea sa de gadgets din magazinul online. În urmă cu ceva timp au avut o tabletă Vonino la jumătate de preț (40 euro în loc de 80 euro), Sony PS4 de 500 GB + joc la puțin peste 300 euro. 

Între timp, Sony PS4 a revenit la 299 euro, dar fără joc. Oricum nu găsiți un cost mai scăzut pentru consola de jocuri, mă refer strict la piața autohtonă. Brățara inteligentă Fitbit Charge a ajuns a fi listată la 96 euro, în variantele de mărime L și S.

Fitbit-Charge

96 euro = 423.91 lei în contextul în care mai toate shop-urile românești afișează Fitbit Charge la peste 580 – 590 lei.

Nu am testat Fitbit Charge, dar m-am jucat cu generația anterioară  / Fitbit Force în 2014. Are un display încorporat ce afișează ceasul, dar și informații legate de activitatea de peste zi.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.