Opinie

Steve Jobs a fost una dintre personalitățile din lumea it&c, a pus bazele Apple în anii 80 din secolul XX și a reușit să revină la cârma companiei pe care a fondat-o și a contribuit la poziția pe care Apple o are în prezent prin lansarea triadei iPod, iPhone, iPad. 

Nu are rost să fac o introducere legată de Steve Jobs, cei câțiva care nu-l cunosc absolut deloc pot apela la prietenul Google. Cea mai bună biografie a lui Jobs îi aparține lui Walter Isaacson.

Un prim film numit Jobs a apărut în 2013 și l-a avut în rolul principal pe Ashton Kutcher. L-am vizionat, nu este cine știe ce, i-aș da nota 5 – 6 pe o scară de la 1 – 10.

A apărut trailerul pentru un alt film biografic denumit Steve Jobs și actorul principal este Michael Fassbender. Mi-a fost suficient trailerul ca să-mi dau seama că Fassbender falsează enorm, deși este un actor important de la Hollywood. Nu amintește deloc de Steve Jobs în ce privește aspectul fizic, dar nici interpretarea sa nu-mi dă o impresie prea bună. Totul ieșit din context.

Poate sunt eu prea critic și nu văd partea bună. O să încerc să văd și filmul în varianta finală, nu știu dacă voi reuși să parcurg mai mult de 5 – 10 minute.

Aveți trailerul:

Categorii: opinie

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.