Notebook

Găsiți o galerie foto și primele impresii de la evenimentul F5 conceput special de Maguay spre a lansa pe plan local primul lor ultrabook. Prețul său este de 1.850 lei fără TVA – varianta de bază. Este un ultrabook ce se poate customiza după gusturile și posibilitățile financiare ale fiecăruia. 

Aduce un display de 14 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli, procesor Intel Core i3-2367M la 1.4 GHz, 4 GB memorie RAM, HDD de 250 GB, cameră web de 1.3 Megapixeli, Wi-Fi, 3 x USB 2.0, VGA, cititor de carduri. Nu aduce Windows 7 preinstalat. Cântărește 1.6 kg și grosimea ajunge până la 20.9 mm. Nu-i ușor și nici subțire pentru categoria din care face parte, dar este ieftin. L-aș accesoriza cu un SSD pentru un plus de viteză. Oferă multe pentru prețul la care este vândut.

Oferta cu prețul de 1.850 lei fără TVA este valabilă până pe 10 iunie 2012. Mai multe detalii pe site-ul dedicat.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.