Accesorii inteligente

Se numește Google Clips și a debutat la precomandă în Play Store-ul american pentru 249 dolari. 

De ce îl consider a fi cel mai inutil gadget din curtea Google?

Este o cameră ce capturează fotografii și clipuri video de până la 7 secunde. Este capabilă să recunoască expresii pe fața celor aflați în cadru. Pe lângă oameni, recunoaște și câini și ar deveni de-a lungul timpului din ce în ce mai inteligentă în captarea situațiilor ce merită a fi reamintite în timp.

Are un unghi de vizualizare la 130 de grade, 16 GB spațiu de stocare, USB type-C și autonomie de 3 ore. Pentru a vizualiza imaginile trebuie să conectați camera la un smartphone cu iOS sau Android.

Teoretic, să zicem că merge a fi folosită de către un părinte ce vrea să imortalizeze creșterea copilului fără a fi nevoit să scoată mereu telefonul din buzunar etc. Totuși, cât de bine să funcționeze Google Clips astfel încât să scoată imagini de bună calitate, să prindă situații inedite etc.

Cine știe, poate că voi îi găsiți mai multe scenarii de utilizare.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.