Smartphone

Nu am găsit un titlu mai bun, dar subiectul este fix acesta – Cel mai rezistent smartphone la zgârieturi este… și avem o mică supriză, o companie ce are puterea să inoveze chiar dacă nu mai este pe val.

Pe canalul JerryRigEverything a fost testat HTC U Ultra în ediția cu display protejat cu sticlă de safir. Ce a ieșit, găsiți în clip:

Ați observat că nu este doar gimmick de marketing, iar ediția specială de HTC U Ultra chiar s-a descurcat neașteptat de bine. Jerry Zack spune că este cel mai bun smartphone la acest capitol, din ce a testat până acum.

Mi-aș dori să văd o astfel de protecție și pe alte telefoane mobile, HTC U Ultra să fie un deschizător de drumuri din acest punct de vedere. Ca impact, HTC-ul nu va rupe gura târgului cu acest feature. Asta și pentru că vorbim de o ediție specială, ce în Europa costă în jur de 849 euro cu 128 GB spațiu de stocare vs 699 euro cât costă U Ultra testat și de către noi, cu 64 GB stocare și ecran acoperit cu Corning Gorilla Glass 5.

Display-ul protejat cu sticlă de safir ar trebui să fie implementat pe mai toate flagship-urile din 2017. Ne-ar scuti de o grijă în plus.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.