Diverse

În urmă cu câteva zile vă scriam de situaţia penibilă în care Xiaomi şi-a şters un sondaj făcut pe Twitter pentru că rezultatul final nu era cel aşteptat. Deoarece cuvântul “fudul” nu a dispărut din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, preţ de câteva ore putem pune un egal între producătorul chinez OnePlus şi acest adjectiv.

Încrezător pe interfaţa OxygenOS, un membru al echipei OnePlus a deschis pe Twitter un sondaj similar cu cel propus de Xiaomi. Utilizatorii au fost invitaţi să aleagă între Android-ul stock şi OxygenOS. În primele minute de la postarea sondajului, OxygenOS conducea detaşat cu 77% dintre voturi, moment în care CEO-ul companiei, Carl Pei, a transmis în mod ironic subalternului său să nu şteargă sondajul.

Până la final au fost înregistrate peste 10.000 de voturi, rezultatul final fiind întruchiparea perfectă a ironiei divine: Android stock a obţinut 58% din voturi, în timp ce OxygenOS s-a mulţumit cu restul de 42%. OnePlus totuşi nu a şters sondajul, a mulţumit participanţilor la vot şi a promis un OxygenOS îmbunăţit.

Ieşirea din scenă a fost decentă, însă stau să mă gândesc ce subtilităţi ar mai fi apărut dacă interfaţa celor de la OnePlus ar fi câştigat sondajul.

Sursa: phonearena.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.