Retelistica

Ravinder Takkar, CEO-ul Vodafone România, îşi va încheia pe data de 15 iulie mandatul de peste 3 ani la cârma unuia dintre cei mai mari operatori telecom din ţară. Se pare că Ravinder Takkar (indian de origine) se va întoarce în ţara natală unde va prelua funcţia de Preşedinte al Vodafone Group Services, divizie cu peste 6000 de angajaţi.

“Începând cu data de 15 iulie 2017, Ravinder Takkar va prelua funcţia de Preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea şi integrarea cu succes a noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India şi Idea. În plus, el va fi responsabil de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP. Astfel, Takkar îşi încheie mandatul de trei ani de CEO şi preşedinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în mai 2014” se arată în comunicatul oficial Vodafone România.

În mandatul lui Ravinder Takkar operatorul telecom a reuşit să îşi crească numărul total de clienţi cu 10.2% (9.44 milioane), numărul de abonamente cu 8% (3.6 milioane), dar şi numărul de cartele prepay cu 11% (5.2 milioane).

Momentan nu a fost anunţată persoana care va prelua funcţia de CEO Vodafone România.

Sursa: zf.ro