Diverse

Mophie Space Pack se adresează posesorilor de iPhone 5 și iPhone 5S. Este un cover mai special ce îndeplinește trei funcții: husă pentru telefon, bateria auxiliară ce suplimentează timpul de utilizare al smartphone-ului Apple, spațiu de stocare pe lângă cei 16 / 32 / 64 GB pe care un iPhone îi are din fabrică.

Ce promite Mophie Space Pack pentru iPhone 5S?

– durată dublă în utilizarea iPhone 5S-ului cu Mophie Space Pack încărcat la maxim;

– 16 / 32 GB spațiu de stocare.

Au dezvoltat și o aplicație numită Space ce actionează ca un manager de fișiere, fără a fi nevoie să conectezi smartphone-ul la PC.

Mophie-Space-Pack-iPhone-5S

149.95 dolari pentru Mophie Space Pack de 16 GB și 179.95 dolari pentru varianta de 32 GB. Este un gadget destul de scump, dar punctează serios la utilitate și din imaginile de presă nu pare a transforma iPhone-ul într-o cărămidă.

Sursa: Ubergizmo.com

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.