CES 2016 este târgul de tehnologie ce începe mâine în Las Vegas și dă tonul la cele mai noi produse din diferite domenii: telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, proiectoare video, dar și la nivel de sisteme de sunet. 

Samsung HW-K950 este un soundbar pe care compania sud-coreeană îl aduce în premieră la CES. Soundbar-ul propriu-zis este însoțit de un subwoofer și două speakere, toate conectate în regim wireless. Așa scapi de cablajele trase prin casă.

Respectă standardul Dolby Atmos și promite sunet imersiv, similar cu cel dintr-o sală de cinema, să te uimească prin calitate și profunzime. În imaginea din kitul de presă observați cum circulă sunetul în mai multe direcții. Este prea devreme ca să discutăm de preț și disponibilitate în Europa.

HW-K950 arată tendințele în domeniu și în ce a investit Samsung pe partea de Research & Development.

Sursa: Samsung.com

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.