Vorbesc despre o scoala – locul unde lucrez, loc de bucurie si tristete( asta pentru elevi). Ce imi place sau displace mie la ei – atunci cand iau nota mare sunt cei mai veseli, esti idolul lor(normal exagerez) dar sa nu dea Domnul sa ia mai putin, sa nu invete si sa fie sanctionat – atunci devii cel mai rau om din lume. Ce bine ar fi daca ar constientiza ca ei sunt vinovati pentru nota proasta, mai ales cand au si o pretentie ridicata. Este greu sa ne constientizam greselile, abia atunci am deveni mai buni. Se spune ca daca simti ca ai gresit – data viitoare vei evita greseala. 
              Mai este inca, ceva, de neinteles – de ce cand sunt intr-o situatie grava, de corijenta, nu pregatesc referatul sau nu invata adecvat pentru a-si obtine nota salvatoare? O fi asa greu sa invete. Oricum poate se gandesc ca este abia primul semestru si vor obtine media 6 pe semestrul II – din partea mea le urez MULTA BAFTA! 
                Celor ce isi doreau 10 ca medie – va rog eu, invatati mai mult si am sa va punctez cu punctul ala in plus pe care il doriti si care il vedeti asa important. 1 punct in minus la o medie, pe un semestru,  are ca efect o scadere a mediei pe  clasele V – VIII cu 0,01 p(1 sutime). Asa ca nu exagerati unele lucruri – este inutil. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.