Habar nu aveam de valorile de mai jos atinse de telefonul meu – i550 (unu, doi). Cum nu voi avea prea curând oportunitatea de a avea smartphone-ul visurilor mele – Galaxy S trebuie să apreciez vrabia din mână.
– procesor Texas Instruments de 330 Mhz;
– memorie sdram de 128 Mb;
– memorie rom 256 Mb din care doar 150 Mb pentru stocarea fotografiilor, clipurilor sau documentelor;
– senzor CMOS pentru camera foto de 3,15 megapixeli;
– sistem de operare Symbian OS 9.2 Series 60  3rd Edition Feature Pack 1.
Ar fi un telefon acceptabil dacă nu s-ar încălzi în timpul convorbirilor îndelungate, la accesarea internetului sau la activarea GPS-ului (o singură dată l-am avut şi eu funcţional că în rest oriunde ai fi nu ai parte de semnal pe măsura lui).
Articolele de sus sunt cele care prezintă telefonul în detaliu şi acum tocmai ce aţi primit un fel de bonus. Parcă mai sunt magazine online care au pe stoc modelul. Nu ar trebui să treacă de pragul psihologic de 500 lei la liber.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.