Plătesc abonament la cablu TV, dar nu prea știu de ce fac asta.  Mare parte din timpul petrecut la TV este pierdut pe Netflix și YouTube.  Cursele de Formula 1 le urmăresc pe F1 TV, abonamentele la HBO și Prime le-am închis pentru că nu prea era cine știe conținut interesant.

Presupuneam că în situația mea sunt multe persoane și mă așteptam ca Netflix să depășească cablu TV în acest micuț chestionar.

Interesant este că pe pagina de Facebook a fost aproape egalitate: 51.85% au ales cablu TV și 48.15 au nominalizat Netflix. Pe grupul Gadget a fost înregistrată altă statistică (89.47% – cablu TV și 10.535 – Netfllix).

După ce am contabilizat voturile înregistrate, 61.64% au ales cablu TV, iar Netflix a strâns 38.36%. Este clar că încetul cu încetul, Netflix și platformele de streaming ies în fața abonamentului de cablu TV. Marea problemă mi se pare a fi fragmentare. Sunt din ce în ce mai multe soluții de streaming (Netflix, Prime Video de la Amazon, Apple TV+, Disney+, HBO Max etc).

Un alt chestionar este în derulare și vă puteți exprima opinia pe subiect – aici.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.