Folosesc un smartwatch de o bună perioadă de timp, iar opțiunea mea văd că este predominantă în rândul celor ce ne urmăresc pe pagina de Facebook.

75.49% dintre cei ce au votat pe aici au ales smartwatch-ul.

Folosesc un Huawei Watch GT Runner de câteva săptămâni și pot să spun că sunt mulțumit. Înainte am folosit Huawei Watch GT3. Îl folosesc pentru partea de monitorizare a activităților desfășurate peste zi sau somn, dar și pentru că pot prelua apeluri uneori fără să fiu nevoit să iau telefonul în mână (în mașină sau prin apartament).

Marele punct PRO al smartwatch-urilor în genul GT Runner, Watch GT3 sau Realme Watch S Pro este dat de autonomie, săptămâni bune nu trebuie să-ți faci griji la utilizar ceva mai lite.

Aștept opiniile voastre în secțiunea de comentarii.

Update: Mai trag câte o privire la clipurile lui Nico Leonard pe partea de ceasuri. Aflu și eu mai multe detalii despre această piață, dar și zâmbesc la materialele ce sunt destul de puternic colorate la nivel verbal. 

Categorii: diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.