Nokia

Nokia România vă propune un chestionar cu 14 întrebări. Sunt legate de aplicațiile pe smartphone. Vă ia puțin timp să-l completați și îl găsiți AICI. Este destinat tuturor celor care dețin un smartphone și nu doar unui utilizator de smartphone Nokia. L-am completat în 2 minute. 

Aplicațiile sunt un element foarte important pentru un smartphone. Ele dau viața telefonului și îi conferă posibilitatea de a face mai multe sarcini. Nokia și-a rebranduit Ovi Store în Nokia Store și am dat de multe aplicații interesante și mai ales gratuite. De aceea am și cerut un Nokia N8 cu Nokia Belle – cea mai nouă versiune a Symbian. Sunt multe schimbări în bine. Știți că Nokia a ales Windows Phone 7 pentru smartphone-urile de top. Au prezentat două telefoane despre care v-am scris: Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710.

Chestionarul Nokia privind aplicațiile pe smartphone

Categorii: nokiarecomandari

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.