Smartphone

În China sunt tot felul de companii no name care lansează telefoane pe bandă rulantă. O parte dintre aceste modele ajung a fi rebranduite de către unele companii românești, iar prețurile sunt ajustate în mod simțitor.

Chuwi VX3 este un smartphone care nu spune absolut nimic prin denumirea sa. Totuși, lista specificațiilor uimește în sens pozitiv, iar prețul de comercializare desăvârșește tabloul.

Smartphone-ul chinezesc dispune de un display IPS de 7 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, procesor MediaTel 6592 octa-core la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli.

Pe partea de conectivitate: 3G, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Prețul se situează pe site-urile în genul Geekbuying, PandaWill sau AliExpress între 185 – 220 dolari. Ca idee, livrează și pe plan internațional.

Câteva fotografii cu Chuwi VX3:

Sursa: Liliputing.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.