iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt la mare căutare, iar Apple are probleme serioase cu stocurile pentru aceste două modele.

Este un articol pe CNBC ce spune că la comenzile de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max s-a ajuns ca perioada de așteptare să fie dincolo de Crăciun.

Am încercat să fac rost de un iPhone 14 Pro de la un operator pentru un comparativ foto și video cu Galaxy S22 Ultra, Mate 50 Pro și Google Pixel 7 Pro și mi s-a spus că nu au nicio unitate și situația este un pic complicată cu cele două iPhone-uri în sensul în care sunt mii de comenzi în așteptare.

Cel mai probabil aș trage concluzia că situația din SUA se replică și la nivel național, iar cei ce doresc unul dintre cele două iPhone-uri au de așteptat săptămâni bune, iar până la momentul în care precomanda este onorată se poate trece în noul an.

Apple spune că sunt probleme cu diferite componente, dar și cu modul în care funcționează fabricile din China (se aplică lockdown-uri severe în continuare, politică ce în restul lumii a fost abandonată). Dacă îmi amintesc corect, situația s-a replicat și la iPhone 13 Pro și 13 Pro Max, dar și la 12 Pro și 12 Pro Max.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.