Mereu am spus că Gadget.ro se evidențiază față de alte publicații tech din țara noastră prin comunitatea din spatele său, prin cei ce zi de zi lasă comentarii la articolele de pe site. De cele mai multe ori în acest mod am primit un feebdack util, informații relevante pe un anumit topic.

Cinema City are o propunere pentru gașca din jurul site-ului noștru. Avem 5 invitații duble în sala VIP a Cinema City din ParkLake pe care le pot câștiga cei mai norocoși dintre cei mai activi utilizatori ai noștri.

Ocazia cu care facem acest concurs e și ca să vă povestesc de super-promoția de vară a cinematografelor Cinema City: până pe 31 august, în toate locațiile Cinema City din țara noastră puteți răzui și câștiga pe loc unul dintre cele peste 1.3 milioane premii: bilete la film, popocorn, răcoritoare, dulciuri. Prin tragere la sorți se oferă 24 de vouchere de vacanță cu valoare de 500 euro, iar marele premiu este o Toyota Aygo.

Iar sala VIP din Park Lake ( https://www.cinemacity.ro/vip ) are una din cele mai placute experiente de cinema: cină completă, gătită acolo de un chef dedicat, băuturi, popcorn și nachos nelimitate, cele mai confortabile fotolii, cu spătar și suport de picioare ajustabile pentru o poziție cât mai confortabilă.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la acest articol, comentariu în care să ne lăsați un feedback cu ceea ce ați dori să vedeți schimbat la Gadget.ro, ce ați vrea să îmbunătățim. Sunt sigur că un cititor frecvent al site-ului are de spus câte ceva pe acest subiect. Este și o modalitate prin care încerc să-i scot în față pe cei ce ne citesc cu adevărat. În plus, să ne spui și ce film ți-ai dori să vezi împreună cu noi la sala VIP din Park Lake.

Te poți înscrie în concurs de astăzi până duminică – 27 august. Ulterior, cu cei 5 câștigători și Cinema City stabilim când mergem în sala VIP din ParkLake.

Update: Mulțumesc pentru comentariile primite. Cei 5 câștigători sunt: 

  1. Mihai Ilie;
  2. Greuceanu;
  3. Madalin;
  4. MirceaS;
  5. Bogdan. 

Vor primi mai multe detalii pe mail. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.