Asa am fost abordat acum 5 minute. Doua persoane imbracate onorabil cu un aspect decent au inceput sa imi vorbeasca despre sfarsitul lumii. Mi-au intrebat daca eu stiu ca distrugem planeta, mi-au tinut un discurs pe tema asta si mi-au lasat pliante sa ma informez. Este prima data cand cineva ma abordeaza astfel.
            In primul rand sunt de acord ca noi distrugem planeta deorece ne inmultim rapid – 6,5 miliarde acum peste ceva ani nimeni nu poate sa prevada cat. Dar asta e, nu putem face nimic. Planeta are mecanismele sale de control care la un moment dat vor intra in actiune si vor mai reduce din numarul nostru – ca vom ingheta sau ca vom muri de caldura, asta ramane de vazut. Nu putem face nimic pentru a schimba sfarsitul planetei asteia. Altceva, nimeni nu stie de sfarsitul lumii – momentul acela este propovaduit de mult timp inca de la anul 1000d.Hr. Azi, maine, peste 1 miliard de ani se va sfarsi si universul asta. Orice inceput are un sfarsit.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.