gAuto

Clever Taxi a pregătit o supriză pentru cei ce le folosesc aplicația în căutarea unui taxi. În perioada 13 – 14 octombrie puteți prinde o cursă gratuită cu noul Suzuki SX4. 

Orașele în care se desfășoară campania: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Ploiești. Mai multe detalii despre automobil sunt afișate în meniul aplicației.

clever-taxi-suzuki-sx4

Nu am primit detalii legate de câte automobile Suzuki SX4 vor fi în orașele respective. Mă gândes că în București au alocat mai multe unități. Ca să prinzi o cursă gratuită trebuie să ai noroc, în sensul în care din multitudinea de comenzi, tocmai la tine să vină șoferul cu SX4. Alături de șofer va fi și un dezvoltator al Clever Taxi.

Mi se pare o mișcare inspirată, a la Uber. Recunosc că noi la Gadget.ro mai degrabă ne-am dori să testăm mașina și să o punem în colecția noastră de materiale de tip test-drive.

În comunicatul de presă au trimis și un infografic:
infografic-clever-taxi

Mi-a atras atenția distribuția utilizatorilor: 50% pe Android și 42% pe iOS, repet – 42%. Mi se pare un procent neașteptat de mare. Windows Phone OS și BB OS sunt la categoria Altele.

Categorii: gautosoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.