Software

Aşa cum anunţa încă din luna martie a acestui an, ING Bank va introduce din luna decembrie posibilitatea de a retrage bani de la bancomat fără card.

Din 15 decembrie clienţii ING Bank vor putea ridica bani de la bancomat prin intermediul unui cod generat de aplicaţia de mobile banking. Comisionul perceput de bancă pentru această trazacţie va fi de 5 lei, însă clienţii care îşi primesc veniturile recurente (salarii, pensii etc.) în conturile băncii, nu îl vor plăti.

ING Bank a inclus şi nişte limite, astfel cei care vor utiliza acest serviciu nu vor putea scoate mai mult de 500 lei / zi şi nici mai mult de 10.000 lei / lună.

Tot din 15 decembrie reprezentanţii băncii au anunţat că vor fi introduse noi comisioane. Acestea vor fi implementate de toate băncile din România deoarece intră în vigoare Regulamentul European 516 / 2019.

Mai multe detalii despre aceste modificări găsiţi pe pagina ing.ro/documente contractuale.

Sursa: profit.ro

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.