Accesorii inteligente

Daniel Riley este un regizor de film ce a ales o combinație interesantă – dronă + panel LED de 1000W capabil să producă 90.000 de lumeni. 

Ce a ieșit vedeți în clip, puteți trece direct la minutul 2.02 pentru a vedea cadre cu adevărat spectaculoase:

Drona + luminile atașate au autonomie de 10 minute, suficient spre a trage secvențe care uimesc prin perspectivă. Mi-a plăcut comentariul de pe Petapixel: A drone video with no drone footage.

Apropo de drone, am primit un comunicat interesant. Eurosport urmează a transmite curse de drone, primul episod pe 8 noiembrie 2016 – de la 24.00. Nici nu știam că se organizează concursuri de acest fel (trasee complexe ce urmează  a fi parcurse cu aparate de zbor teleghidate în cel mai scurt timp cu putință). Aștept prima competiție World Cup la fotbal cu roboți.

Sursa: Petapixel.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.