Smartphone

Sfârșitul lui februarie este și momentul în care vor debuta Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus, dar companiile chinezești fură startul și anunță deja clone ale flagship-ului sud-coreean nelansat oficial. 

Bluboo S3 este o clonă de Samsung GALAXY S9, iar primele informații au fost oferite într-un comunicat. Ei spun că va fi lansat în paralele cu S9, tot pe sfârșit de februarie / început de martie 2018.

Va sosi în două variante de culoare: Midnight Dark și Champagne Gold. Raportul display / corp va trece de pragul a 80%, cel puțin așa aș spune pe baza mockup-ului (cameră duală + cititor de amprentă în partea spate).

Nu au venit cu prea multe informații în afară de cele două imagini, element important – baterie de 8300 mAh cu încărcare rapidă pe 9V / 3A. În 2 ore și jumătate s-ar încărca de la 0 – 100%. Mai multe informații vor sosi pe website-ul companiei.

Update: Nu-i așa că seamănă destul de mult cu Huawei Mate 10 Pro

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.