Alături de CMF Phone 1 au fost prezentate și alte produse sub acest brand: smartwatch-ul CMF Watch Pro 2 și căștile CMF Buds Pro 2.

CMF Watch Pro 2 este un smartwatch cu display AMOLED de 1.32 inci cu rezoluție de 466 x 466 pixel și rată de refresh la 60Hz. Sunt peste 100 de fețe de ceas disponibile și luminozitatea în peak este de 620 nits.

Cureaua de 22mm este interschimbabilă. Carcasa a fost fabricată din aluminiu.

🔺Coroana poate fi schimbată și are rol în controlul interfeței

Un factor inedit aici mi se pare faptul că poți să-i schimbi coroana. Nu-mi amintesc un alt smartwatch cu o funcție de genul. Încorporează senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, nivelul de oxigen din sânge, algoritmul pentru somn a fost actualizat și îmbunătățit. Sunt peste 120 de moduri pentru activitățile sportive desfășurate.

Are GPS integrat și asta ajută pe partea de localizare mai promptă. Datele înregistrate pot fi exportate în Strava, Apple Health și Google Health Connect. Pot fi efectuate apeluri, primește notificări etc.

Au adus certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful. Bateria de 305 mAh îi aduce autonomie de până la 11 zile în utilizare normală și 9 zile la utilizare intensă. Sosește în mai multe variante de culoare: portocaliu, gri închis, gri deschis, albastru.

Sunt și ceva widgets ce pot fi customizate la nivel de interfață grafică.

Prețul său este de 349 lei în magazinul oficial ce livrează și în România, iar livrările încep din 23 iulie 2024.

CMF Buds Pro 2 păstrează designul de la CMF Buds, dar noutățile sunt la interior. Driverele sunt de 11mm și tweeter-ele de 6mm ar trebui să livreze un sunet mai bogat în opinia producătorului. Au suport pentru codecul LDAC, iar ANC-ul ar fi capabil să anuleze până la 50dB din zgomotul generat de mediul înconjurător. Pe carcasă și-a făcut loc și un buton ce permite reglarea volumului, acceptarea unui apel sau activare / dezactivarea ANC.

🔺Cele 4 variante de culoare pentru CMF Buds Pro 2

Sunt trei microfoane pe fiecare cască. Bineînțeles, și aici se vorbește despre Spatial Audio Effect pentr o experiență surround cât mai bună. Autonomia ar fi de până 41 ore cu energia stocată în carcasă și asta cu ANC-ul dezactivat și până la 30 ore cu ANC-ul activat.

Le găsiți în magazinul oficial la 269 lei și varianta pe portocaliu debutează din 23 iulie, iar celelalte trei versiuni sosesc din 23 iulie 2024.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.