Tablete

eMag a epuizat vineri “aproape imediat” primul lot de 80 de tablete Apple iPad 2 importat în ţară, iar compania se aşteaptă ca şi următoarele stocuri să fie vândute rapid, în condiţiile în care magazinul avea la finele săptămânii precomenzi de la alte 720 de persoane.

“Al doilea stoc e programat pentru 4 aprilie şi următoarele ar trebui să respecte acelaşi ritm. Facem eforturi să aducem cantităţi mai mari. Pe lângă cererea extrem de mare se suprapun şi problemele de producţie din Japonia, deci e destul de probabil că stocurile foarte limitate să fie o regulă în următoarele luni”, a declarat pentru ZF Radu Apostolescu, cofondator şi director de marketing al eMag.

“E primul produs care a generat un interes atât de mare, indiferent de nivelul de preţ la care ne raportăm”, a mai spus Apostolescu, făcând referire la cele 800 de precomenzi pentru tableta care ajunge în oferta companiei la preţuri pornind de la 2.500 de lei (611 euro) pentru varianta de 16 GB fără conexiune la reţele mobile 3G.

Reprezentantul eMag a spus că retailerul a înregistrat comenzi din mai multe localităţi din ţară pentru iPad 2, fără a oferi detalii. “Sunt comenzi de la clienţi din toată ţara.”

Sursa: ZF

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.