Colia.Sound este unul dintre gadget-urile primite în teste de la FunGadgets. Sunt un magazin serios, au produse de calitate şi în 24 de ore vă livrează produsul achiziţionat. Mă bucur că am început o colaborare cu ei.

Ieri v-am prezentat cea mai compactă boxă portabilă – X-mini V1.1.

Primele impresii

IMG_5654 IMG_5655

WOW! Aceasta a fost prima mea impresie când am conectat Colia.Sound la telefon şi am dat play. Nici ambalajul, nici designul şi nici preţul boxei nu mi-au dat vreun indiciu asupra calităţii. Poate doar carcasa metalică mi-a dat de înţeles că sunetul nu mă va dezamăgi. Este pur şi simplu uimitoare această boxă! Este de departe cea mai bună boxă portabilă pe care am testat-o!

Produce un sunet foarte clar şi volumul său atinge un nivel foarte ridicat. Se aude foarte tare, undeva până la 100 decibeli. Nu ştiu ce alte detalii pot să vă mai dau despre Colia.Sound, deoarece este o boxă foarte simplă din punct de vedere al designul şi al caracteristicilor, însă absolut genială când vine vorba despre funcţionalitate.

Credeţi-mă, nu aveţi cum să nu vă îndrăgostiţi de Colia.Sound după ce o auziţi. Consider că cel mai potrivită ar fi pentru laptop, deoarece nu este foarte compactă, dar eu unul mi-aş lua-o şi pentru telefon/tabletă pentru că o pot ţine în geanta tabletei.

Câteva specificaţii tehnice

IMG_5656 IMG_5657

Colia.Sound are o baterie de 450 mAh ce oferă o autonomie de 8 ore. Însă, vă pot spune cu siguranţă că duce mai mult de atât. De când am primit-o în teste (acum 5 zile) şi până acum, nu am încărcat-o nici măcar odată şi am utilizat-o în fiecare zi, în condiţii normale.

Boxa este echipată cu un sistem rezonant “eXtreme-Bass System“, ce generează un sunet pe frecvenţele joase pentru a amplifica bassul. Şi o face foarte bine! Se aude foarte tare bassul! Dimensiunile sale sunt de 60 x 60 x 50 mm şi o greutate de 210 g. Ca o mică comparaţie, este de 4 ori mai grea decât X-mini V1.1. Deci, după cum am spus, nu este foarte compactă. Însă, la calitatea pe care o oferă, nu prea mai contează. Nu depăşeşte acea limită prin care să nu se mai încadreze în categoria “boxe portabile”.

Este compatibilă cu aproximativ toate telefoanele/tabletele/laptopurile etc., conxiunea făcându-se printr-un cablu de 3.5 mm. Spre deosebire de boxele X-mini, Colia.Sound vine cu un cablu mai lung ce oferă libertate de mişcare, în cazul unui telefon sau a unei tablete.

Preţ şi disponibilitate

Preţul boxei Colia.Sound este unul bun. Nu este scumpă, dar nici ieftină, însă vine cu un preţ foarte corect, din punctul meu de vedere. Colia.Sound costă 135 de lei şi este disponibilă în două culori – black şi silver. Puteţi s-o achiziţionaţi accesând unul dintre aceste link-uri:

Cumpără Colia.Sound Black Beat | Cumpără Colia.Sound Silver Beat

Avantaje / dezavantaje şi câteva note

Pro

– oferă cea mai bună calitate! 
– are un cablu mai lung ce oferă libertate de mişcare;
– are un preţ bun;
– autonomie foarte bună.

Contra

– nu este foarte compactă;
– butonul de pauză nu opreşte redarea din telefon, ci doar din boxă.

Note

Design – 9/10 – carcasă metalică, construcţie simplă şi eficientă.
Funcţionare – 10/10 – nu am întâmpinat nici o problemă;
Calitate – 10/10 – oferă cea mai bună calitatea a sunetului chiar şi când volumul este la maxim.

Este potrivită Colia.Sound pentru tine?

Cauţi o boxă portabilă care să-ţi oferă o redare clară, reală şi puternică a sunetului, fără compromisuri? Atunci răspunsul este da, fără nici o îndoială. Ideală pentru laptop şi perfectă pentru orice dispozitiv.

Galerie foto

[nggallery id=329]