Diverse

Dacă zilele acestea aţi realizat sau veţi realiza o comandă pe la diverşi retaileri din China, iar timpul de procesare este mai lung decât v-aţi aşteptat, nu trebuie să intraţi în panică.

Conform calendarului tradiţional chinezesc pe 5 februarie vom intra în anul Mistreţului de Pământ şi cum Noul An Chinezesc este cea mai importantă sărbătoare, majoritatea chinezilor vor fi liberi câteva zile.

De exemplu cei de la gearbest.com au anunţat deja că în perioada 4 – 10 februarie vor exista întârzieri în procesarea comenzilor cu livrare din depozitele din China şi Hong Kong, dar şi timp de răspuns mai mare în cazul în care veţi lua legătura cu departamentul Relaţii Clienţi. Mai multe detalii despre campania dedicată Noului An Chinezesc găsiţi aici.

Pentru depozitele europene nu vor exista probleme, astfel că aici toate comenzile vor fi procesate şi livrate în cel mai scurt timp.

Anul Mistreţului de Pământ se anunţă unul productiv, unul în care afacerile vor merge bine, iar carierele vor cunoaşte o pantă ascendentă.