Retelistica

Chiar dacă este una dintre cele mai importante companii din România încorporând diverse domenii de activitate ( telefonie mobilă, telefonie fixă, internet fix și mobil, cablu TT, producție și distribuție de energie electrică, posturi TV proprii etc.), RCS & RDS nu scapă de ochiul vigilent al DNA-ului.

Compania aflată în plin proces de listare la Bursa de Valori din Bucureşti este pusă sub urmărire penală de către DNA în dosarul privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. În acest dosar sunt urmăriţi penal pentru dare de mită şi spălare de bani mai mulţi foşti şi actuali angajaţi RCS & RDS, iar cercetările s-au extins şi asupra companiei ca persoană juridică.

Informaţia că RCS & RDS are rol de suspect în acest dosar a fost anunţată chiar de către Digi Communications. Demersul a fost făcut pentru a oferi investitorilor care au subscris acţiuni în cadrul ofertei publice iniţiale, timpul necesar să se retragă luând în calcul noile informaţii venite de la DNA în data de 5 mai.

Mai multe detalii despre întreaga poveste în care este implicată compania RCS & RDS puteţi găsi la sursă.

Sursa: hotnews.ro

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.