Notebook

Acer Aspire S7 ne-a sosit la review și veți găsi toate detaliile cât de curând. Între timp, la Computex 2013 a fost anunțat Acer Aspire S7-392. Vorbim de un ultrabook cu display de 13.3 inch și rezoluție ce ajunge până la 2560×1440 pixeli și panel IPS, ar mai fi și IPS cu 1920×1080 pixeli.

Display-ul integrează și partea de touch / optimizat pentru Windows 8 și Modern UI. Integrează cel mai nou CPU de la Intel / Intel Haswell. Noul Acer S7 vine fabricat din o singură bucată de aluminiu, un fel de design unibody în lumea ultrabook-urilor.

Va fi disponibil din trimestrul al III-lea pe 2013. Nu se știe nimic legat de preț.

Sursa: Ubergizmo.com

Categorii: acernotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.