Tablete

Începem un concurs nou. Premiul este reprezentat de tableta UTOK 700Q Satin în culorile roșu și negru (roșu pe spatele tabletei și negru la marginile display-ului de 7 inch).

Care sunt condițiile concursului?

1. Intrați pe http://www.utok.com/ro/beneficiile-produselor-utok și alegeți beneficiul produselor UTOK pe care-l considerați a avea un rol important într-o eventuală decizie de achiziționare.

2. Postați un comentariu la acest articol cu răspunsul vostru. La final nu uitați să comentați de pe o adresă validă, cu nume și prenume în comentariu.

3. Concursul se desfășoară în perioada 3 – 10 martie 2014. Extragerea urmează a fi făcută din comentariile valide pe data de 11 martie la ora 9.00, transmisie live pe YouTube.

Succes!

Specificațiile lui UTOK 700Q Satin:

– display TFT de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

– procesor Allwinner A31S quad-core la 1 GHz, PowerVR SGX544MP2, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare din care 11.2 GB în mod real, slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 2500 mAh265 gr.

Update: Am făcut tragerea la sorți cu ajutorul Random.org. Câștigătorul tabletei UTOK este Florin Dragoș. Mai multe detalii în clip:

Câteva imagini cu UTOK 700Q Satin:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.