Tablete

Allview ne-a pus la dispoziție tableta AX4 Nano. A primit un unboxing și urmează review-ul în zilele următoare. Unitatea de test o punem la concurs.

Regulile concursului pentru tableta Allview AX4 Nano:

1. Intrați pe Allview.ro la secțiunea Tablete și alegeți una dintre ultimele 10 tablete lansate, o tabletă care vă place în mod deosebit și pe care ați fi dispus să o cumpărați, la momentul actual.

2. Postați un comentariu la acest articol în care să ne exemplificați alegerea și motivele pentru care ați optat pe tableta respectivă (design, display, hardware etc). Comentariul trebuie pus de pe o adresă de mail validă la care să vă putem găsi ulterior, la final de comentariu completați numele și prenumele dumneavoastră.

3. Perioada concursului: 3 – 10 februarie 2014 până la 8.00 dimineața. Selectez comentariile valide și tragerea la sorți se face cu Random.org. Cei care se înscriu de mai multe ori vor fi descalificați.

Update: Perioada de înscriere s-a terminat. Tragerea la sorți urmează a avea loc în această după-amiază. 

Am făcut tragerea la sorți. Câștigător este Marius Oprișan ce a postat comentariul nr. 18.

Tragerea la sorți în clipul video aflat în procesare pe YouTube:

 

Allview-AX4-Nano (9)

Vă așteptăm comentariile și la final punctez care sunt specificațiile lui Allview AX4 Nano:

– display TN de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz, Mali-400 MP, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 3 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel;

– baterie de 2500 mAh, 256.2 gr. și 9.25 mm grosime.

Și partea de unboxing:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.