Accesorii inteligente

Darius a testat bateria externă TP-Link PB50, iar toate detaliile le-ați găsit într-un material de tip review. TP-Link și Gadget.ro pornesc un concurs ce are ca premiu un TP-Link PB50 sigilat. 

  1. Perioada de desfășurare – 27 octombrie – 3 noiembrie 2015;
  2. Menționați la acest articol în secțiunea de comentarii care sunt cele două elemente ce v-ar face să cumpărați acest acumulator extern (Ex: capacitatea de 10.000 mAh, designul, performanțele sale pe partea de încărcare, cele 2 porturi USB 2.0 etc).
  3. Tragerea la sorți se organizează pe 4 noiembrie. V-aș ruga doar ca în spatele comentariului să se afle o adresă de mail validă sau un profil de Facebook, astfel să-mi fie ușor în a vă contacta. Nu trebuie să puneți adresa de mail în cadrul comentariului.

Mult succes.

Update: Am făcut tragerea la sorți. A câștigat comentariul nr. 321 postat de către Ștefănescu Rodica. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.