Prestigio MultiPhone 5550 DUO Smartphone

Darius Pană a redactat recenzia lui Prestigio MultiPhone 5550 Duo, telefon cu baterie de 3000 mAh, procesor quad-core, cameră de 13 Megapixeli și conectivitate dual-sim.

Îl punem și la concurs, iar mecanismul este destul de simplu.

1. Perioada de desfășurare – 12 – 26 februarie 2015;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să alegeți un smartphone Prestigio și să punctați 3 elemente pentru care l-ați nominalizat. În oferta eMAG sunt 31 de telefoane Prestigio, aveți de unde să alegeți. La sfârșit de articol vă rog să vă notați numele și prenumele;

3. Tragerea la sorți se face cu ajutorul Random.org pe 27 februarie. Normal că voi urca un clip pe canalul nostru de YouTube, îl încorporez și aici.

Mult succes!

Update: Mii de scuze pentru întârziere.

Marcu Raluca cu comenatariul nr. 283 a câștigat telefonul Prestigio MultiPhone 5550 Duo. Detalii în clip.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.