Diverse

Dis-de-dimineață ați găsit recenzia unui sistem de navigație Mio. Acesta constituie și subiectul unui concurs pe Gadget.ro. Regulamentul îl găsiți structurat mai jos:

1. Perioada de desfășurare – 8 – 22 octombrie 2014;

2. Like la pagina de facebook a Mio România și share acestui articol ce anunță concursul;

3. Să postați un comentariu în care să prezentați elementul principal de atractivitate al acestui receptor GPS, funcția care vă face sau v-ar face să-l achiziționați. Încheiați cu nume și prenume.

Tragerea la sorți se face pe 23 octombrie cu ajutorul Random.org, din rândul celor care au respectat regulamentul mai sus amintit.

Mult succes!

Update: Am facut tragerea la sorti. A castigat Fratean Lorand cu comentariul nr. 55. Mai multe detalii in clip. Va fi contactat de un reprezentat Mio spre a-i trimite premiul.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.